Välkommen att träffa våra utställare på Sum-Sim Riks!

 • Swimnet är ett familjeföretag som tillhandahåller ett noga utvalt utbud av varumärken för vattensport. Vi brinner för att stödja inte bara dagens, utan även kommande generationers simmare. Med över 20 års erfarenhet i branschen kan vi tillhandahålla personlig och kvalificerad service vad gäller både tävlingssim, simskola, öppet vatten och swimrun. Våra produkter och erfarenhet tar din simning till nästa nivå! 
   
 • Freker är ett svenskt familjeföretag med lång och bred erfarenhet från simningen, både som utövare och ledare. Freker har specialicerat sig på verksamhetsprodukter inom och runt simningen och simbassängerna. 
   
 • Yesbox är en är nyckeln till att förstärka din organisation genom ökat engagemang och förbättrad arbetsmiljö. Med Yesbox digitala plattform och personliga stöd kan du och din organisation genomföra undersökningar, medarbetarsamtal, sätta mål och analysera resultat. 
   
 • OLANDER / JAKED Olander Aquatic Products som grundades 2003 är ett familjeföretag i Västerås. Förutom egna varumärket OLANDER distributörer de flera varumärken inom vattenidrott däribland italienska märket Jaked. Jaked står för passion, innovation, nyfikenhet och tävling. Allt började vid OS i Peking 2008 där italienska Jaked klev in på arenan och förändrade spelreglerna för all framtid. Det var starten på en lång historia av framgång och segrar, av forskning och utveckling, av prestationer och utmaningar som fortsätter än i dag.
 • Swimstore en av simbutik på nätet! De erbjuder badkläder från flera varumärken som passar för tävling, träning, motion och beach. Hos dem hittar ni även simutrustning, exempelvis simglasögon, simbadmössor, fenor, paddlar, väskor och handdukar.
   
 • Malmsten / Arena är den nyagamla aktören inom simidrotten som är kända för sina klassiska Swedish Goggles och simlinor. Sedan 2022 är de även agentur och återförsäljare av Arena och deras produkter i Sverige!

Vill du också ha en monter och vara utställare på Sum-Sim Riks? Kontakta då Walter Forsberg Meinhart på w.meinhart@skneptun.se