Nyheter

Besökande funktionärer 6 dec 2021

Vill du som kommer till Eriksdalsbadet vara med och skapa minnen för livet för deltagarna på Sumsim?

 

 

Justering av tävlingstid fredag 10 december 28 nov 2021

En felaktig starttid för fredagspasset har publicerats. Rätt ska vara start. kl. 16.00. Insim kl. 12.00-15.30. Det är justerat nu. Ursäkta misstaget och hoppas att det inte ställt till det för er.

Tävlings-PM 26 nov 2021

Nu finns tävlings-PM i en pdf-fil under Tävlingsinfo. Vi vill även uppmärksamma er på den ändrade starttiden för passet på fredag till 16.00.

Vaccinationsbevis 24 nov 2021

Idag 24 november har regeringen fattat beslut om vaccinationsbevis för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar från 1 december 2021.

Enligt tidigare information kommer beslutet att gälla för all publik från och med 18 år. Personer som av medicinska skäl inte bör vaccinera sig mot covid-19 är undantagna.

Beslutet gäller inte simmare som deltar i Sum-Sim riks, tränare, ledare och funktionärer.

Vi kommer att återkomma så fort vi fått mer information om vad detta praktiskt kommer att innebära. Den informationen kommer att publiceras under Publik/media  

Covid19 19 nov 2021

image: Covid19

Enligt senaste besked från regeringen och Folkhälsomyndigheten införs krav på covidbevis vid allmänna tillställningar från och med 1 december. Beslutet gäller publik från och med 18 år. Det gäller inte för aktiva deltagare i Sum-Sim riks och inte heller tränare, ledare och funktionärer. Se nedanstående länk. För Sum-Sim riks gäller alternativ 1 dvs. kräva vaccinationsbevis.

Detta innebär krav på vaccinationsbevis för simidrotten - Svenska Simförbundet (svensksimidrott.se)